Közintézmények

idézőjel

Érpatak, Egészségügyi Ház

Az Érpatakon található Egészségügyi Ház cseréppel borított tetejére szereltünk fel egy 4 kW teljesítményű, 16 db Q.Cells 250 Wp modulból álló napelemes rendszert. A hálózatra való visszatáplálást 1 db Fronius IG TL 4.6 típusú inverterrel oldottuk meg. A napelemes rendszer... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Érpatak, iskola

Az Érpatakon található általános iskola cseréppel borított tetejére szereltünk fel egy 8,46 kW teljesítményű, 36 db Q.Cells 235 Wp modulból álló napelemes rendszert. A hálózatra való visszatáplálást 1 db Fronius IG TL 100 V3 típusú inverterrel oldottuk meg. A napelemes... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Réde, Móra Ferenc Általános Iskola

A fejlesztés keretén belül 23,5 kW névleges teljesítményű, polikristályos napelem modulokból álló rendszert telepítettünk az épület cseréppel fedett tetejére. A telepítésre legmegfelelőbb az épület dél-keleti teteje volt. A rendszer 170 m2 felületű, és tartalmazza a... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Réde, Polgármesteri Hivatal

A fejlesztés keretén belül 5,4 kW névleges teljesítményű, polikristályos napelem modulokból álló rendszert telepítettünk az épület cseréppel fedett tetejére. A telepítésre legmegfelelőbb az épület dél-keleti teteje volt. A rendszer 40 m2 felületű, és tartalmazza a... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Réde, Óvoda

A villamosenergia igény kielégítésére napelemes rendszert telepítettünk 7,2 kW névleges teljesítménnyel. A rendszer 32 db 225 Wp teljesítményű, polikristályos napelem modulból áll, melynek összfelülete 53,5 m2. A rendszer rendelkezik a működéséhez szükséges összes... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Nemesvámos, Fehérlófia Waldorf Iskola

A rendszer névleges teljesítménye 5,175 kW, és 23 db, egyenként 225 Wp teljesítményű, polikristályos napelem modulból áll, melyek összfelülete 38,5 m2. Az ideális rendszer működés, és helykihasználás érdekében 13 napelem modult a dél-keleti, a további 10 modult pedig a... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Bakonyszentlászló, Körjegyzőség

A napelemes rendszert az épület dél-nyugati tetőjére telepítettük. A rendszer névleges teljesítménye 6,75 kW, összfelülete 50 m2. A rendszer 1 db digitális kijelzővel ellátott Fronius inverterből, ferde tetőre való alumínium és rozsdamentes acélból készült... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Érpatak, Hajlika Óvoda

A telepítésre 2011. decemberében került sor Érpatakon. A beruházás az óvoda villamosáram és használati melegvíz igényének 90%-át tudja biztosítani. Mind a kollektoros, mind a napelemes rendszert az épület cserép borítású, dél-nyugati fekvésű tetején helyeztük el. A... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Dudar, Általános Iskola

Az NVS Energia csapata 2011. decemberében végezte el a dudari Általános Iskola napelemes fejlesztését. Az 50 db, egyenként 235 Wp teljesítményű napelemet az iskola zsindellyel borított tetejére telepítettük. A kivitelezés a hely adottságai miatt daruzást igényelt. A napelemek... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Kunszentmiklós, Szent Imre Szakképző Iskola

2011. decemberében került sor a kivitelezésre, melynek kapcsán 26 db, egyenként 235 Wp teljesítményű Q.Cells Pro típusú napelemet telepítettünk az iskola cserépborítású tetejére. A rendszer összfelülete 43 m2, a hálózatra való visszatáplálást egy Fronius inverter... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Kunszentmiklós, Házokt Kft

A beruházás munkálatai 2011. decemberében zajlottak. Az épület cseréppel fedett tetejére 24 db, egyenként 235 Wp teljesítményű Q.Cells Pro napelem modulok kerültek, melyek összfelülete 40 m2. A hálózatra való visszatáplálást egy Fronius típusú inverterrel oldottuk meg.

Bővebben »
Napelem referencia
idézőjel

Veszprém, Szilágyi Keresztény Iskola

2011. őszén valósítottuk meg a veszprémi iskola napelemes korszerűsítését. Az iskola belső, korcoltlemez borítású tetejére telepítettük az 50 db egyenként 235 Wp teljesítményű napelemes rendszert. A napelemek összfelülete 83,5 m2. A hálózatra való visszatáplálást 2 db... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Jánoshida, Polgármesteri Hivatal

2011. őszén az NVS Energia csapata viszonteladói partnerével, a jászberényi Elektro Mechanix Kft-vel közösen a jánoshidai polgármesteri hivatalra 17, 580 kW-os hálózatra visszatápláló napelemes rendszert telepített. A hálózatra való visszatáplálást 3 db SMA 5000 TL... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Szent István Egyetem – Gödöllő

A gödöllői Szent István Egyetem, oktatási célokat szolgáló bemutató rendszerét az épület lapos tetején helyeztük el fali konzolokon. A 300 literes, 2 hőcserélős puffertartály melegvíz ellátását 2 db, német gyártmányú vákuumcsöves kollektor biztosítja. A rendszert... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Bakonyszentlászló, Idősek Otthona és Egészségház

A bakonyszentlászlói Idősek Otthona és Egészségház energetikai korszerűsítésére 2011. tavaszán került sor. A beruházás eredményeképpen 10 db német gyártmányú, FK Basic típusú sík kollektort telepítettünk az épület déli tetejére. A rendszer 2 db, egyenként 500... Bővebben »

Napelem referencia
idézőjel

Pécel, Petőfi Sándor Általános Iskola

... Bővebben »
Napelem referencia