Megérkezett a Q.Cells napelemek 4. generációja!

Az alábbi oldalon részletes információt talál a cégünk által forgalmazott Q.Cells napelemcsaládról!

qcells

A Q.Cells Q.PLUS BFR-G4.1 280 W-os modulok legfőbb előnyei:

  • 12 év garancia TraQ_Detail_small
  • 25 év min. 83%-os teljesítmény garancia
  • Anti-reflexiós, edzett üveg, ami 50%-kal csökkenti a napsugarak visszaverődését
  • 35 mm-ről 32 mm-re csökkentették a keretvastagságot
  • A kisebb súly ellenére a modulok ellenállóbbak a hó- és szélterheléssel szemben, és stabilabbak a speciális új keretnek és felépítésüknek köszönhetően
  • A napelemcellák speciális technológiával készülnek (anti PID), ami jelentősen javítja a modulok hatékonyságát
  • Minden napelem cella egyedi azonosító kódot kap, mellyel végig követhető a gyártás során
  • Q.ANTUM technológia: A napelemek hátlapi fényvisszaverő réteget kaptak, amellyel még több napsugárzást képesek hasznosítani.
     

A termék angol nyelvű műszaki ismertetőjét innen töltheti le: Hanwha_Q_CELLS_Data_sheet_QPLUS_BFR-G4.1_270-280_2016-02_Rev01_EN.

Így készülnek a Q.Cells napelemek:

Háromszög alakú napelemek

Cégünk bővítette palettáját a Trienergia által gyártott háromszög alakú napelemekkel. A háromszög alakú napelemek ideálisak a tagolt tetőszerkezetek alapos beborítására és az optimális helykihasználásra. A napelemek elérhetőek polikristályos illetve monokristályos típusban.

haromszog_napelem_poly_trienergia2

A háromszög alakú napelemek ismertetőjét innen töltheti le

Avancis – PowerMax

Az Avancis cég már a 80-as évek elejétől élen jár a csúcsminőségű napelemes modulok fejlesztésében.  Mint a vékonyfilmes CIS technológia úttörői rendkívül büszkék eddigi eredményeikre és különösen arra, hogy az általuk kifejlesztett eljárás volt az, amit először alkalmaztak sikeresen a tömegtermelésben. Az AVNACIS termékeket egyaránt jellemzik az innovatív technológiai megoldások, a rendkívül jó hatásfok és az esztétikus megjelenés. Általánosságban elmondható róluk, hogy kiemelkedően magas szoláris hozamuk a modulok hatékonyságának köszönhetően, nagyon jól hasznosítják a szórt fényt és rendkívül alacsony a hőmérsékleti koefficiensük.  A sikeres AVANCIS márkanév a PowerMax néven vált ismertté a napelemes piacon. A termékek sikere a teljes mértékben ellenőrzött és integrált gyártási folyamaton nyugszik.

Avancis - PowerMax

Erő és hatékonyság – PowerMax Strong modulok

A vékonyfilmes modulok kiválóan alkalmasak lapos tetők, vagy homlokzati felületek kihasználására. A napelemek rendkívül ellenálló és stabil alumínium kerettel rendelkeznek és edzett üveg védi őket az időjárási viszontagságoktól. Töréstesztek alapján elmondható, hogy dió nagyságú jégverésnek is ellenállnak. A modulok ideális megoldást jelentenek lapos tetők hasznosítása szempontjából. Elsősorban ott ajánljuk alkalmazásukat, ahol nagy tetőfelület áll rendelkezésre.

Avancis - PowerMax

A napelemek angol nyelvű műszaki leírását innen tudja letölteni

Szerkesztette: Ökrös László