Napelem Székesfehérvár, napkollektor Székesfehérvár

A napelem, napelemes rendszerek hatékony megoldást kínálnak villanyszámla csökkentésre, emellett egyfajta hosszú távú öngondoskodásra is alkalmasak a kiadásaink nagymértékű csökkentésével. Az elérhető napelemválaszték igen nagy, történik gyártás Nyugat-Európában, de a kínai tömegtermelés ezt az iparágat is elérte és dömpingszerűen érkezik a kínai napelem a világ minden tájára. Cégünk, az NVSolar Energia Kft. elődei révén 2005 óta tervez és kivitelez napelemes és napkollektoros rendszereket. Cégünk tevékenysége kiterjed Székesfehérvárra és a környékbeli településekre, illetve az ország több részén megtalálhatóak referenciáink. 

A napelem és a napkollektor Székesfehérváron is egyre nagyobb ismertségnek örvend. A háztartás méretű napelemes rendszer által megtermelt áramot kötelező átvenni az áramszolgáltatónak, jelen esetben az EON-nak, így a napelem Székesfehérváron is teljes körűen engedélyezett és használható megoldás. Cégünk a Székesfehérváron történő napelemes rendszer engedélyezési folyamatát teljes mértékben átvállalja, így a napelemes rendszert kulcsrakészen kivitelezzük ügyfeleink részére. Székesfehérváron a napsütéses órák száma alapján szintén teljes mértékben alkalmas napelemes rendszer telepítésére és használatára.  A napelemes beruházás olyan, mintha a villanyszámláit előre kifizetné, a megtérülés után pedig teljes mértékben a hasznot hozza. A napelemek finanszírozása történhet önerőből, illetve pályázati finanszírozásból vagy pedig más állam támogatás segítségével. A napelem állami támogatást és napelem pályázatot teljes mértékben segítünk kihasználni, magánszemélyek, közintézmények és vállalatok számára Székesfehérváron. A napelem telepítés Székesfehérváron elsőként ajánlatadással kezdődik, majd pedig megtörténik egy helyszíni felmérés, utána pedig a telepítés. A telepítés után az áramszolgáltató egy mérőóra cserét vagy átprogramozást végez, amely egy szerződésmódosítással végződik, így a napelem Székesfehérváron is kiválóan alkalmazható megoldás mindenki számára.
Egy székesfehérvári referenciánk, 2,45 kWp hálózatra tápláló napelemes rendszer. A teljes rendszert kulcsrakészen kiviteleztük, díjmentes áramszolgáltatói ügyintézéssel.

napelem Székesfehérvár

 

Hozzászólások

hozzászólás

Comments for this post are closed.