Köszönjük, hogy a kalkulátorunkat használja!

A napelem rendszer vásárlása során több fontos szempontot kell mérlegelnünk, mielőtt a döntést meghozzuk. Egy ilyen rendszer gyakran a harmadik legnagyobb kiadás egy család életében a lakás és az autó után. Jó hírünk az, hogy ez a típusú beruházás nem pénzt visz (mint pl az autó, vagy a lakásfelújítás), hanem pénzt termel, mert a villanyszámlánkat a telepítést követően azonnal nullára csökkenti, de a karbantartási igénye minimális a legalább 30 éves működése alatt. Mindezek mellett az energiafüggőségünk is csökken, komfortosabbá varázsolja otthonunkat, és nem utolsó sorban védjük környezetünket magunk és gyermekeink számára. Kalkulátorunk segítségével megvizsgálhatja a napelemes beruházás megtérülését, és segít összehasonlítani hazánk egyik legnépszerűbb befektetésével, a bankbetéttel. A mai banki kamatkörnyezet egyértelmű csökkenést mutat, ami komoly hatással van az alternatív befektetési formák kiaknázására. Napelem árkalkulátorunk segítségével mindössze pár adat megadásával azonnal összehasonlíthatja a banki befektetéseket a napelemes rendszer hozamával, méghozzá egy igen optimista, 4%-os banki hozamot feltételezve!

Kérem, a villanyszámla mezőbe csak számot írjon, majd kattintson a Kalkuláció gombra, a kalkulátor kikalkulálja az Ön napelemes rendszerének bruttó végfelhasználói árát!
A kalkulátor minimum 7,000 Ft-os, maximum 47,000 Ft-os havi villanyszámláig számol, ennél nagyobb fogyasztás esetén kérem, kérje egyedi árajánlatunkat!

 

Ft
kWh
kWp
Ft

A napelem rendszer árajánlat a következő elemeket tartalmazza:

Kiváló minőségű, német napelemeket, elsőosztályú német vagy osztrák invertert, német gyártmányú, anyagában rozsdamentes tartószerkezetet, UV álló elektromos szerelvényeket, UV és lépésálló flexibilis védőcső, 12 év teljes körű termék garancia a napelemre, 25 év min 80% teljesítménygaranciával, 10 év garancia a tartószerkezetre (a piacon általános 1 évvel szemben), 5 év telepítési garancia 10 millió Forintos felelősségbiztosítás a telepítésre, teljes körű és díjmentes áramszolgáltatói ügyintézést. A teljes telepítési és engedélyeztetési folyamatot nyomon követheti, évek során tökéletesített folyamatirányítási modellünknek köszönhetően. Áraink tartalmazzák az ÁFA-t. Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy ajánlatunk tájékoztató jellegű, az épület konkrét helyszíni felmérésekor változhat (helyszíni felmérés).

Ft
Ft
Ft

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kattintson ide és kérje részletes árajánlatunkat

Gyors döntéshozatal esetén további kedvezményeket biztosítunk Önnek!