ABB inverter

Az ABB-ről röviden

Az ABB a világ egyik vezető vállalata, amely termékek és szolgáltatások széles választékát nyújtja az energetika, valamint az automatizálás területén. A vállalatcsoport korszerű megoldásaival teszi lehetővé, hogy közüzemi szolgáltató és ipari ügyfelei növeljék termelékenységüket, miközben csökkentik a környezeti ártalmakat. Világszerte több mint 100 országban az ABB csoport 140 000 munkatársa dolgozik a partnereknek nyújtott magas színvonalú, egyedi műszaki igényeknek megfelelő megoldásokon.

 

 

ABB_logo

Az ABB inverter

ABB inverter
ABB inverter

Az ABB 2015 tavaszán megvásárolta a Power-One invertergyártó céget, amely a második legnagyobb európai invertergyártó cég. Az ABB inverterek széles körben engedélyezettek a hazai áramszolgáltatóknál, 2 kW-tól 27,6 kW teljesítményig. Az invertercsalád nagy előnye, hogy már 3 kW teljesítménytől két munkapontot képes kezelni, ezzel ár-érték arányban a legjobb választás!

Az ABB inverter termékcsaládok a következők:

ABB UNO: egy munkapontkövető körrel rendelkező, transzformátoros típus. 2 kW és 2,5 kW teljesítményben elérhető.

ABB PVI: két munkapontkövető körrel rendelkező invertercsalád, 3 kW-tól egészen 12,5 kW teljesítményig.

ABB TRIO: a legújabb fejlesztés, három fázisú invertercsalád 5,8 kW-tól 27,6 kW teljesítményig.

Az ABB inverterek széles körben engedélyezettek a hazai áramszolgáltatóknál. Kiegészíthetőek WIFI kártyával, így interneten folyamatosan nyomonkövethető a napelemes rendszer energiatermelése. A termékgarancia 5 év, mely kiegészíthető 10 évre.

Hozzászólások

hozzászólás

Comments for this post are closed.